Nyt Uutta Chokossa!

Saatavilla Ekopharma Ph kuorintahoito kasvoille sekä erikoiskasvonaamio!

** Kuorintahoidon avulla kirkastetaan ja heleytetään ihoa, vaalennetaan pigmenttiläiskiä sekä tasoitetaan ihon pieniä juonteita. Kuorinta sopii erittäin hyvin ikääntyvälle ja ikääntyneelle iholle! Myös tukkoiselle tai akne iholle happokuorinta on erittäin hyvä.

Kuorintoja on saatavilla kahta eri voimakkuutta, joista valitsen sinulle sopivamman. Miedompi kuorinta sopii jopa couperosa iholle.
Ph kuorinnan teho perustuu AHA-happoihin eli alfahydroksihappoihin, joilla on ihon pintaa kemiallisesti kuorivia ominaisuuksia.

Kemiallisen kuorintahoidon hinta on 79€. Ph kuorinta on tehokkain sarjahoitona tehtynä. Hoitoa voisi tehdä esimerkiksi 3-6 kertaa ja hoitojen väli 2-4 viikkoa. Vähintään kolmen kerran sarjahoito -10%

** Ekopharma erikoisnaamiolla voidaan tehdä yksillöllinen naamio juuri sinulle sopivaksi. Monipuolisesti erilaisia aktiiviaineita käyttäen saadaan aikaan tehohoito juuri sinun ihollesi. Aktiiviaineiden ja naamiopohjan valinnalla voidaan tehdä rauhoittavia, kosteuttavia, puhdistavia, kirkastavia sekä kiinteyttäviä hoitoja.

Yksilöllinen kasvohoito, jossa mukana erikoiskasvonaamio 90€. Voit myös yhdistää muuhunkin kasvohoitoon erikoisnaamion lisämaksusta.

Tule testaamaan näitä tehokkaita uutuushoitoja!