Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa häiritsevät ihokarvat. Sokerimassa on 100% luonnonmukainen ja sisältää vettä ja glukoosia.
Käyttämäni Pandhy's sokerointituotteet ovat laadukasta 100% luonnonkosmetiikkaa.

Ennen sokerointia on hyvä huomioida muutama seikka.

Karvan tulisi olla pituudeltaan vähintään n.5mm pitkää, jotta se saadaan helposti poistettua. Käytännössä tämä tarkoittaa noin viikon-kahden sänkeä.

Sokerointi ei ole täysin kivutonta. Sokeroitaessa karva irtoaa juurineen ja näin pysyy myös poissa useamman viikon. Joillakin burana tai apteekista saatava Emla-puudutusvoide auttaa kipuun. Kipu on kuitenkin vain hetkellistä ja yksilöllistä.

Rennot vaatteet. Etenkin brassisokeroinnin jälkeen on mukavampi pukea hieman löysät housut jalkaan kiristävien farkkujen sijaan.

Sokeroinnin jälkeen

Iho voi tuntua aralta ja punoittaa muutaman tunnin sokeroinnin jälkeen, etenkin ensimmäisen kerran jälkeen.
Hikoilua ja saunomista on suositeltavaa välttää sokeroinnin jälkeen. Avonaiseen karvatuppeen pääsee hien mukana helposti bakteereja, mikä voi aiheuttaa näppyjä. Tee siis treeni ennen sokerointia ja rentoudu loppu päivä.
Kainaloiden sokeroinnin jälkeen olisi hyvä välttää deodoranttia vuorokauden verran. Kun karva on poistettu, ei hikikään haise samalla tavalla kuin ennen sokerointia.

Kuorinta sokeroinnin tukena

Vartalonkuorinta säännöllisesti tehtynä pitää ihon pehmeänä, siloittaa ihoa ja ehkäisee sisäänpäinkasvaneita karvoja. Hoitolastani löytyy ihania merisuola ja sokerikuorintoja, jotka kuorivat ja kosteuttavat ihoa.
Sokeri kuorii ihoa samalla kun poistaa karvat. Tämän takia kuorintaa on hyvä välttää päivä pari sokeroinnin jälkeen. Kuorintaa on hyvä tehdä vähintään kerran viikossa, vaikka joka päivä jos siltä tuntuu!
Kuorintahanskat ovat myös helppo tapa kuoria ihoa. Kuivalle iholle suosittelen kuitenkin kuorinta-ainetta, joka sisältää rakeiden lisäksi myös ihoa kosteuttavia ja hoitavia aineita.

Sisäänkasvaneet karvat, karvatupentulehdukset ja näpyt
Näihin auttaa monessa tapauksessa sokerointi. Karvojen höylääminen rasittaa ihoa ja aiheuttaa monelle näppyjä. Sokerointi on hellävaraisempi iholle, karva pysyy pitempään poissa ja kuorii ihoa.
Jos sokerointi ei kuitenkaan poista kokonaan näppyjä, löytyy minulta erilaisia täsmätuotteita näihin ongelmiin. Kysy lisää!