Hoidot

Hotstone - Kuumakivihieronta

Kuumakivihierontaa on käytetty hoitomuotona Aasiassa jo tuhansien vuosien ajan. Aluksi parantajat hoitivat sairaita ihmisiä kuumia kiviä käyttäen. Nykypäivänä kosmetologit ja hierojat tekevät kuumakivihierontaa. Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Basaltikivet on tulivuorenpurkauksessa syntyneitä laavakiviä, jotka ovat peräisin saastumattomilta alueilta kuten Perusta ja Argentiinasta.

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta
Imumuppihieronta on vanha kiinalainen hoitomuoto, joka auttaa moneen vaivaan. Hieronnalla voidaan hoitaa iskiasvaivoja, lihaskireyttä, hartiaseudun lihasjumeja ja myös kosmeettista selluliittia. Hoito on myös erinomainen rentoutushoitona.
 

Ultraääni

Ultraäänen avulla voidaan puhdistaa ihoa ja imeyttää aktiiviaineita ihoon. Värähtely nostaa epäpuhtauksia ihon pintaan ja poistaa talia ihohuokosista. Ultraäänellä voidaan  myös imeyttää aineita syvemmälle ihon pintakerroksiin ja antaa lisätehoa kasvohoitoon. Ultraäänen värähtely vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa ja täten tasoittaa ihon sävyä ja parantaa ihon hapensaantia.  Hoito on hellävarainen ja kivuton. Se sopii lähes kaikille kaikkina vuodenaikoina. Hoidosta saa paremman tehon irti sarjahoitona, mutta yksikin kerta antaa jo raikkaan ja kirkkaamman ihon.

Timanttihionta

Timanttihionta on tehokas hoitomenetelmä moneen iho-ongelmaan. Laitteessa yhdistyvät mekaaninen kuorinta ja imu. Yhdessä nämä ominaisuudet poistavat kuollutta ihosolukkoa, lisäävät pintaverenkiertoa ja aktivoivat soluaineenvaihduntaa. Hoito kirkastaa, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa. Timanttihionta tehoaa niin ikääntymisen merkkeihin, aknearpiin kuin pigmenttimuutoksiin. Jo yksittäisenä hoitona tehty timanttihionta on tehokas, mutta parhaan hyödyn siitä saa sarjahoitona. Timanttihionta sopii lähes jokaiselle iholle, koska hoidon tehokkuutta pystytään säätämään jokaisen tarpeille sopivaksi.

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa häiritsevät ihokarvat. Sokerimassa on 100% luonnonmukainen ja sisältää vettä ja glukoosia.
Käyttämäni Pandhy's sokerointituotteet ovat laadukasta 100% luonnonkosmetiikkaa.

Ennen sokerointia on hyvä huomioida muutama seikka.

Karvan tulisi olla pituudeltaan vähintään n.5mm pitkää, jotta se saadaan helposti poistettua. Käytännössä tämä tarkoittaa noin viikon-kahden sänkeä.