EkoPharma pH -Kuorinta

Ekopharma kosmetiikkasarjalla tehtävä happokuorintahoito. Kuorinnan avulla voidaan kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Happokuorinta sopii erityisen hyvin myös ikääntyneelle iholle sekä myös tukkoiselle ja akne iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, erikoisnaamion ja hartiahieronnan naamion aikana. Hoitoon varattava aika noin tunti.

Ekopharman erikoisnaamioiden avulla voidaan tehdä puhdistavia, kiinteyttäviä, kosteuttavia, rauhoittavia ja kirkastavia hoitoja. Naamioon valitaan muutama aktiiviaine, joilla voidaan hoitaa monipuolisesti ihoa. Naamion annetaan vaikuttaa noin 15 minuuttia.

Kuorintoja on kahta eri voimakkuutta, joista valitsen sinulle sopivamman. Miedompi kuorinta sopii jopa couperosa iholle.

Happokuorinta on tehokkain sarjahoitona tehtynä. Hoitoa voisi tehdä esimerkiksi 3-6 kertaa ja hoitojen väli 2-4 viikkoa.

Kotona tehtävää kuorintaa kannattaa välttää happokuorintahoidon jälkeen noin viikon ajan ennen ja jälkeen hoidon. Aurinkosuojaa olisi hyvä käyttää, jos altistut auringonvalolle hoidon jälkeen.

Hinta: 
79€