Uudet tuulet Chokossa!

Uusi vuosi ja uudet kujeet.
Kuten moni varmaan on huomannutkin, on Johanna jäämässä äitiyslomalle kevään aikana.
Olemme löytäneet Johannalle sijaisen, joka aloittaa osa-aikaisesti jo tammikuussa.
Irene on valmistunut kosmetologiksi v. 2015 ja palaa nyt omalta äitiyslomaltaan työelämään. Irene tekee samoja hoitoja mitä aiemminkin on valikoimiin kuulunut, sekä myös Volyymiripsiä ja Mikroblading-kulmia.
Jotta Irenen työt lähtisi hyvin käyntiin, laitamme nämä uutuudet tarjoukseen!

Uudet Volyymiripset 90€ (norm.110€)
Voimassa toistaiseksi.

Uudet Mikroblading kulmat 150€ (280€)
Kulmien hinta on harjoitushinta, joka voimassa toistaiseksi.

Tulkaahan rohkeasti kokeilemaan uuden ammattilaisemme taitoja!

Lokakuussa tarjouksessa

Lokakuussa tarjouksessa on kirkastava timanttihionta ihonpuhdistuksella 65e (80e). Hoito on eriomainen tehdä kesän jälkeen!

* Timanttihionta on tehokas moneen iho-ongelmaan. Se sopii ikääntymisen merkkeihin, samealle iholle, epäpuhtaalle iholle ja esimerkiksi pigmenttimuutoksiin. Hoito kiinteyttää, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Hionnalla poistetaan kuollut ihosolukko ihon pinnalta, joten iho on vastaanottavaisempi muille aineille tämän jälkeen, joten aineiden imeytyvyys moninkertaistuu. Timanttihionnan jälkeen on otollista tehdä ihonpuhdistus, koska ihoa on pehmitetty ja käsitelty sitä varten.

Syyskuun tarjous

Nyt on aika pyyhkiä kesän pölyt kasvoilta.
EkoPharman kemiallinen pH kuorinta kuorii ja kirkastaa samean ihon.
Se on myös erittäin tehokas hoitamaan pigmentoitunutta ihoa ja aknea. Kuorinnoissa on eri vahvuuksia joten se sopii myös herkälle couperosa ihollekin.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, pH kuorinnan, neutraloinnin, erikoisnaamion, hartiahieronnan naamion vaikutusajalla ja loppuvoiteen.
Hoidon kesto n. 60min.
Normaalihinta 79€

Hoito kannattaa ottaa sarjahoitona parhaan tuloksen takaamiseksi.

Nyt syyskuussa ostetut 3x sarjahoito 180€
Eli yksittäisen hoidon hinnaksi jää vain 60€
Maksa sarjahoito syyskuussa ja hoidot voit ottaa loppuvuoden aikana.

Jos haluat vain yksittäisen hoidon niin saat sen syyskuun ajan tarjoushintaan 65€

Anna ihosi hehkua!

Loma-aikani

* Tiedoksi! Olen lomalla 24.7 - 30.7 ja 7.8 - 13.8. Näiden välissä olen viikon töissä. Muistathan varata aikasi ajoissa, jotta saat haluamasi ajan! :)

* Kesäksi hyvä voide on Ekopharman suojaava päivävoide (SPF 15). Voide sisältää titaanidioksidia, joka heijastaa auringonsäteet pois iholta. Antioksidanttina voiteessa on mustaherukkaa ja porkkanaa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille!

Hyvää kesää, nähdään hoitolalla!

Toukokuu on toivoa täynnä!

Toukokuussa kevät alkaa jo todenteolla.

Äitienpäiväksi olemme suunnitelleet ihanan hemmotteluhoidon Äitien kunniaksi. Lahjakortteja myynnissä ihanaan Ruusukasvohoitoon aina Äitienpäivään saakka. Hoito sisältää rentouttavan kasvohoidon ja tuotelahjana joko Ruusukasvoveden tai Ruusuteetä.
Hoidon hinta 80 €.
Anna Äidille varmasti mieluinen lahja!

Toukokuussa jatkamme vielä viime kuun tarjousta Jalkahoidosta. Nyt kannattaa laittaa jalat kesäkuntoon sillä hinta on todella edullinen!
Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien siistimisen ja hieronnan. Tämä kaikki vain 45€.
Halutessasi voit myös ostaa lakkauksen 12€:lla ja saat lakan mukaasi.

Tarjouksessa ovat myös kasvohoidot!
Tule mihin tahansa kasvohoitoon (poislukien Ruusukasvohoito ja lahjakortit) toukokuun aikana ja saat -15%

Kasvojen ihoa kannattaa myös helliä nyt keväällä.

Huhtikuussa

* Huhtikuussa jalkoja hemmotellaan ja valmistellaan kesää kohti.
Tarjouksessa perinteinen jalkahoito 45€ (52€), jossa jalat saavat lämpimän kylvyn, kynnet ja kynsinauhat siistitään, kovettumat poistetaan, jalat hierotaan ja lakataan halutessasi (meiltä voit ostaa lakan 12€).

* Pääsiäsenä olen vapaalla 14.4 - 17.4.

Kevään myötä kiinnostus omaa ulkonäköä kohtaa taas kasvaa. Nyt onkin hyvä aika aloittaa valmistautuminen kesään.
Talven jäljiltä iho on kuiva ja samea ja pahimmassa tapauksessa hilse vain pöllyää kun yrittää vetää farkkuja jalkaan.

Kuorinta on ensimmäinen askel onneen tässä tapauksessa. Vartalon ihoa kannattaa kuoria kosteuttavalla kuorinta-aineella ainakin kerran viikkoon. Tämän jälkeen kannattaa levittää kevyt mutta kosteuttava vartalovoide kauttaaltaan iholle. Muistathan että meiltä löytyy ihanat Nurme Sokerivartalokuorinnat edulliseen 20 euron hintaan. Suosittelisin vartalolle meiltä saatavaa Pandhy's SweetCare voide tta, jonka sisältämä viinirypäleensiemnöljy ja glokoosi uudistavat ja kosteuttavat tehokkaasti ihoa. Parasta voiteessa on tietenkin se että se imeytyy nopeasti ja käy myös kasvovoiteeksi!

Kuorinnan säärille voi hoitaa myös sokerilla. Sokerointi kuorii samalla kuin poistaa häiritsevät ihokarvat. Sääret säihkyvät sileinä ja kauniina pitemmän aikaa sokeroinnin jälkeen. Sokerointi myös hillitsee karvankasvua, joten se kannattaakin aloittaa nyt ajoissa ennen kesää jotta hyöty olisi paras mahdollinen!

Kasvojen iho tarvitsee erityistä huolenpitoa keväisin. Kuorintaa olisi hyvä tehdä myös kasvoille ja tähän tarkoitukseen Timanttihionta-kasvohoito on täydellinen. Laitteella tehtävä kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja palauttaa kasvoille hehkun.
Kasvot on syytä myös suojata hyvin sillä kevät auringon säteet ovat tunnetusti haitallisimpia ihollemme.
Tätä varten meiltä löytyy EkoPharman Suojaava päivävoide , joka sisältää suojakertoimen.
Toinen yhtä hyvä tapa suojata ihoa on käyttää Pandhy's Mineraalimeikkipohjaa joka sisältää myös suojakertoimen. Pandhy's mineraalimeikkipohja on hyvin kevyt ja samalla hoitava, joten sen voi levittää kasvoille vaikka lähtisi vain lenkkipolulle.

Maaliskuun tarjoukset

Maaliskuussa tarjouksessa:

* Timanttihionta 59€ (norm. 70€). Alkukeväästä on hyvä kirkastaa ihoa timanttihionnalla. Hionta kirkastaa, puhdistaa ja uudistaa ihoasi kuorien ihon pinnalta kuolleen ihosolukon pois ja vilkastaen pintaverenkiertoa.

* Nyt tutustumistarjouksena intialainen päähieronta 35€ (norm 40€). Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, joka rentouttaa ja poistaa stressiä. Hieronnassa hartiat, niska ja pää käsitellään kasviöljyllä. Voit lukea lisää hoidosta hoidot osiosta!

* Happokuorintahoito vielä maaliskuun tarjouksessa 69€!

Olen koulutuksessa

Olen Helsingissä ekokosmetologi koulutuksessa tiistai 28.2 päivä alkaen. Perjantaina pyörähdän töissä, mutta ensi viikolle voi varailla seuraavia aikoja. Minulla on puhelin mukana, joten vastaan jos pystyn, mutta soitan sitten takaisin ainakin. Hyvää alkavaa maaliskuuta!

Uutena Ph kuorintahoito sekä erikoisnaamiot!

Nyt Uutta Chokossa!

Saatavilla Ekopharma Ph kuorintahoito kasvoille sekä erikoiskasvonaamio!

** Kuorintahoidon avulla kirkastetaan ja heleytetään ihoa, vaalennetaan pigmenttiläiskiä sekä tasoitetaan ihon pieniä juonteita. Kuorinta sopii erittäin hyvin ikääntyvälle ja ikääntyneelle iholle! Myös tukkoiselle tai akne iholle happokuorinta on erittäin hyvä.

Kuorintoja on saatavilla kahta eri voimakkuutta, joista valitsen sinulle sopivamman. Miedompi kuorinta sopii jopa couperosa iholle.
Ph kuorinnan teho perustuu AHA-happoihin eli alfahydroksihappoihin, joilla on ihon pintaa kemiallisesti kuorivia ominaisuuksia.

Kemiallisen kuorintahoidon hinta on 79€. Ph kuorinta on tehokkain sarjahoitona tehtynä. Hoitoa voisi tehdä esimerkiksi 3-6 kertaa ja hoitojen väli 2-4 viikkoa. Vähintään kolmen kerran sarjahoito -10%

** Ekopharma erikoisnaamiolla voidaan tehdä yksillöllinen naamio juuri sinulle sopivaksi. Monipuolisesti erilaisia aktiiviaineita käyttäen saadaan aikaan tehohoito juuri sinun ihollesi. Aktiiviaineiden ja naamiopohjan valinnalla voidaan tehdä rauhoittavia, kosteuttavia, puhdistavia, kirkastavia sekä kiinteyttäviä hoitoja.

Yksilöllinen kasvohoito, jossa mukana erikoiskasvonaamio 90€. Voit myös yhdistää muuhunkin kasvohoitoon erikoisnaamion lisämaksusta.

Tule testaamaan näitä tehokkaita uutuushoitoja!

Helmikuussa tarjouksessa

Helmikuun tarjoukset:

* Pandhys Sweet care- kasvo- ja vartalovoide -15 % (norm. 30€). Kevyt glukoosipohjainen voide syväkosteuttaa ja uudistaa ihoa.

* Anti-age kasvohoito 81€ (norm. 90€). Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, seerumin imeyttämisen ultraäänellä, kiinteyttävän hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

* Pandhys WinterMist-hoito 70€ (norm. 80€). Suo itsellesi arjen luksushetki. WinterMist –hoito sisältää ravitsevan ja kosteuttavan vartalopakkauksen, syväkosteuttavan kasvohoidon ja rentouttavan jalkahieronnan.

Olen ekokosmetologi koulutuksessa 19-21.1

Olen ekokosmetologi koulutuksessa 19-21.1 Helsingissä, mutta pidän puhelimen mukana ajanvarauksia varten, mutta nopeampi tapa varata aika on nettiajanvarauksen kautta. Seuraavan kerran olen paikalla 23.1. Innolla menen oppimaan uutta näistä kiinnostavista asioista!

Tammikuussa

* Tammikuussa kaikkiin kasvohoitoihin kaupan päälle rentouttava jalkojen ja käsien hieronta.

* Aloitan tässä kuussa ekokosmetologi opiskelut Helsingissä, mutta olen vain pienen osan ajasta poissa, sillä tässä kuussa olen koulutuksessa vain kaksi päivää. Mielenkiinnolla aloitan opiskelemaan lisää tästä kiinnostavasta aiheesta!

* Tiedoksi, että helmikuussa tulee voimaan uudistamamme hinnasto. Joudumme joidenkin hoitojen hintoja nostamaan ja joidenkin hoitojen nimi muuttuu. Myös uusia hoitoja tulee valikoimiin, joista lisää myöhemmin.

Joulukuussa

* Joulukuun tarjoushoitona on hemmotteleva Spa-käsihoito talven kuivaamille käsille 35e (45e). Kädet ja käsivarret kuoritaan ja hierotaan ravitsevalla öljyllä pehmeiksi. Kynnet ja kynsinauhat siistitään ja halutessasi lakataan kirkkaalla lakalla tai meiltä ostamalla Bohon kynsilakalla. Kädet saavat vielä kosteuttavan naamion.

* Hoitolasta saatavilla ihanat Ekopharman joulupaketit erikoishintaan! Kiva lahjaidea läheiselle tai vaikka itselle! Uutuutena nyt joulun alla myös Pandhysin ihastuttavat piparminttu, ruusu ja laventeliteet sekä uudet huulikiillot!

* Muista myös lahjakortit läheisimmälle joululahjaksi. Voit ottaa lahjakortin tietylle summalle tai valita suoraan hoidon.

Marraskuun tarjoukset

Marraskuussa kuukauden tarjoushoitoina ovat

Timanttihionta ihonpuhdistuksella 60€ (80€)
Timanttihionta on ihoa kirkastava ja verenkiertoa parantava laitteella tehtävä hoito. Mekaaninen ihonpuhdistus täydentää hoidon ja ihosi hehkuu jälleen raikkaana pikkujoulukautta varten. Lisää Timanttihionnasta voit lukea 'Hoidot' kohdasta.

Kuumakivihieronta 50€ (70€)
Ihanan lämpimät kivet rentouttavat kehosi kokonaisvaltaisesti hieronnan aikana. Lämmin öljy hoitaa ja pehmentää kuivan ihon. Pakene kylmää ja pimeää marraskuuta hoitopedin lämpöön edulliseen hintaan.

Tarjoukset eivät koske lahjakortteja. Tarjoushinnoista ei opiskelija-alennusta.

Marraskuussa on myös pientä sisustuksen päivitystä, tule kurkkaamaan miltä meillä nykyään näyttää!

Lokakuu

Kuukauden tarjous lokakuussa on Syväpuhdistava kasvohoito 50€
Hoito sopii kirkastamaan, raikastamaan ihoa ja samalla hellävarainen sokeri-ihonpuhdistus puhdistaa ihon tehokkaasti.
Varaa pian omasi!

Kokeile myös tehokasta Imukuppihierontaa!
Tutustumistarjouksena hoito edulliseen 40€ hintaan.

Tule myös tutustumaan uudistuneeseen EkoPharma Helsinkiin. Tuotesarja on saanut uuden raikkaan ilmeen ja on entistäkin hoitavampi.
Kerromme mielellämme lisää!

Syyskuussa

Syyskuun tarjous hoitoina ovat
Virkistävä kasvohoito 35€
Puolen tunnin pikapiristys kasvoille ja olet kuin uusi ihminen! Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja voiteet. Hoito tehdään suomalaisilla EkoPharma tuotteilla.

Purifying kasvohoito 50€
Tämä puhdistava kasvohoito puhdistaa ja kirkastaa ihoasi kesän jäljiltä. Hellävarainen sokeri-ihonpuhdistus on miellyttävän tuntuinen puhdistus herkemmällekin iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen, sokerihieronnan, naamion ja voiteen. Hoito sopii erinomaisesti epäpuhtaalle iholle, mutta myös tukkoiselle ja kirkastusta kaipaavalle iholle. Hellävaraisena hoitona se sopii hyvin myös teini-ikäiselle. Hoito tehdään unkarilaisilla Pandhy's tuotteilla.

Johannalle voi nyt varata myös brassiaikoja. Syys ja lokakuun ajan brassit Johannan tekeminä edulliseen harjoitteluhintaan 40€!
Aikaa täytyy hieman kauemmin varata hoitoa varten mutta tekijä on huolellinen ja hellävarainen. Tervetuloa!

EkoPharma tuotesarja uudistuu ja teemme tilaa uusille tuotteille. Nyt kaikki vanhat tuotteet -10%!

Syksyn myötä myös muita uusia juttuja on luvassa.
Tuotevalikoima muuttuu pikkuhiljaa täysin luonnonkosmetiikaksi ja uusia hoitojakin on luvassa.
Lisäksi Santra tekee muuttoa pääkaupunkiseudulle ja vähentää työvuoroja Jyväskylässä. Aikoja Santralle on kuitenkin vielä hyvin tarjolla tälle vuodelle.
Johanna tulee ottamaan hoitolan hellään hoivaansa ja toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi.

Kaikki hoidot -20% 1.8.-5.8.

Tutustumistarjouksena Johannalle varatut ajat tarjouksessa. Alennus normaalihintaisista hoidoista. Ei koske lahjakortteja. Varaa pian omasi!

Uusi Kosmetologimme

Uusi kosmetologi Johanna aloittaa osa-aikaisesti elokuussa. Ajanvaraukseen on avattu aikoja hänelle myös Santran loman aikana, joten hoitoon pääsee myös 2.8.- 5.8.
Johanna on valmistunut kosmetologiksi 2012 ja on ehtinyt työskennellä eri hoitoloissa. Uutuutena ovat ehostukset, joissa Johannalle on kertynyt kokemusta jo useamman vuoden ajan.
Rohkeasti siis vain kokeilemaan uutta ammattilaistamme!
Elokuun ajan Johannalle tarjouksessa ovat Marjaisa kasvohoito ihonpuhdistuksella hintaan 59€ (norm. 75€) ja Vartalonihoa hemmotteleva hoito, joka sisältää kuorinnan ja voiteen levityksen hintaan 36€ (norm.45€).
Nämä tarjoushoidot siis vain Johannalle. Tervetuloa!

Lomalla 15.7.- 26.7.

Santra jää lomalle 15.7. Ja palaa töihin 8.8. Santra käy tekemässä työpäivät 27.7. Ja 28.7. Näiltä päiviltä melkein kaikki ajat on jo varattu, muutama vielä löytyy.
Ole nopea jos haluat tulla hoitoon vielä ennen lomaani.
Johanna uusi kosmetologi aloittaa elokuun alussa ja hänelle voi varata aikoja 2.8.-5.8.

Lomailun ajan lähes joka päivä joku on liikkeellä paikalla joten lahjakorttien ja tuotteiden ostot onnistuvat.
Aikoja voi kätevästi varata nettiajanvarauksen kautta ja puhelimesta tavoittaa myös niinä päivinä kun Johanna on töissä.

Oikein mukavaa kesän jatkoa!

Kesän aukioloajoista

Koska kesä on parasta vuoden aikaa ja toivotaan että olisi myös lämmintä, lomailen myös minä.
Kesäkuussa olen viikon 23 Espoossa töissä.
Pidän pitkän Juhannuksen, eli olen lomalla 23.-28.6.
Lomailen myös 15.7.-26.7. Ja 29.7.-7.8.
Elokuussa olen taas Espoossa töissä viikon 33.

Varaathan ajoissa aikasi että varmasti löytyy sinulle sopiva aika.
Jos en itse ole paikalla töissä, kampaajat ovat paikalla ja pystyvät myymään lahjakortteja ja tuotteita.
Kiireellisissä asioissa, laita sähköpostia minulle!

Koulutuksessa 9.5-13.5.

Olen Pandhy's koulutuksessa Budapestissa 9.5.-13.5. Ja palaan töihin 16.5.
Hoitolassa voi asioida kampaamon aukioloaikojen puitteissa ja aikoja voi varata netissä. Puhelin ei ole minulla ole mukana, mutta käyn puhelut läpi palattuani Suomeen. Sähköpostia pyrin lukemaan päivittäin, sitä kautta siis tavoittaa jos on kiireellisempää asiaa.
Mukavaa kesän jatkoa, nauttikaa lämmöstä suojakertoimien kanssa!

Toukokuun aukioloaikoja

Aloitan toukokuun koulupäivillä Helsingissä ja muutaman työillankin teen Haaveessa Leppävaarassa. Helatorstaina pidän vapaapäivän mutta perjantaina 6.5. Ja lauantaina 7.5. Olen töissä Jyväskylässä. Nyt siis lauantaiaikoja tarvitsevat kipin kapin aikoja varaamaan! Sunnuntaina Äitienpäivää vietän vapaalla ja seuraavan viikon eli viikko 19 olen koulutusmatkalla Budapestissa. Palaan töihin 16.5. Ja sitten loppukuu tehdäänkin ahkerasti töitä.

Kesää kohden mentäessä aikoja kannattaa alkaa varata hyvussä ajoin niin saa varmasti mieleisen ajan. Ja muistakaa myös Lahjakortit Äideille hakea ajoissa!

Oikein mukavaa kesän odotusta!

Maaliskuussa

Maaliskuussa tarjouksessa Timanttihionta -kasvohoito.
Tämä ihoa kirkastava ja tasoittava hoito on juuri sopiva hoitamaan talven jälkeen väsynyttä ja kuivaa ihoa. Iho on selkeästi kirkkaampi heti hoidon jälkeen. Timanttihionta myös tasoittaa ihonpintaa, madaltaa juonteita ja häivyttää arpia. Timanttihionta kuorii ihonpintaa samalla kun säädettävä imu lisää pintaverenkiertoa.
Maaliskuussa tämä hoito edulliseen 55€ hintaan! Normaalihinta 70€.

Lisäksi maaliskuun tuotteena EkoPharman Vadelma Puhdistusvaahto.
Vaahtomainen puhdistustuote on omiaan pintakuivan ihon puhdistuksessa. Hellävarainen vaahto sisältää vadelmaa ja puhdistaa tehokkaasti kasvot.
Tuotteen normaalihinta 24,50€ ja nyt Maaliskuun ajan vain 20€.

Lomalla 2.2.-18.2.

Lähden lämpimään pariksi viikoksi, hoitola suljettu silloin.
Tuotteita ja lahjakortteja voi käydä ostamassa, kampaamon tytöt kyllä ovat paikalla myymässä.
Aikoja voi varata nettiajanvarauksen kautta.

Loman jälkeen innolla sitten uusia juttuja tekemään!

Muutoksia aukioloajoissa

Aloitan ekokosmetologiopinnot tammikuussa 2016 ja siitä johtuen tulen olemaan viikon kuukaudessa pääkaupunkiseudulla. Samalla teen töitä myös Leppävaarassa kauneus- ja hiushoitola Haaveessa.

Kiitos nettiajanvarauksen, teidän asiakkaiden on helppo sieltä nähdä vapaat ajat. Ajanvaraus onnistuu myös soittamalla, koulupäivinä en tosin pysty vastaamaan, mutta soittelen sitten illalla takaisin.

Itse olen kovin innoissani kaikesta uudesta, uutuuksia luultavasti luvassa myös teille!

Sivut